Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut siirtyvät vuoteen 2022

Olemme yhdessä SM-kilpailujen järjestäjätiimin sekä Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallituksen kanssa todenneet, että Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailujen järjestäminen kesäkuussa ei vaikuta tällä hetkellä mahdolliselta, joten joudumme ilmoittamaan tapahtuman siirtymisestä vuoteen 2022. Kävijöidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ehdottoman tärkeää, ja tässä koronaviruspandemian tilanteessa emme usko pystyvämme järjestämään tarpeeksi terveysturvallista tapahtumaa. Tänä keväänä myös esimerkiksi estemestaruuksien karsintakilpailuja ei ole päästy järjestämään, ja vallitsevien sääolosuhteiden ja suljettujen liikuntatilojen vuoksi kilpailijoiden harjoittelumahdollisuudet ja kouluratsastajien karsintavideoiden kuvausmahdollisuudet ovat olleet huonot.

Tiedämme, että olette pettyneitä – niin olemme mekin. Haluamme kuitenkin tehdä tämän vaikean päätöksen ajoissa, jotta ilmoitus sotkisi kävijöiden kesälomasuunnitelmia mahdollisimman vähän. Ensi vuoden päivämäärä julkaistaan tämän kevään aikana.

Tänä vuonna aiomme järjestää SM-kilpailut korvaavan virtuaalisen tapahtuman! Tulossa on useampia virtuaalisia kilpailuluokkia ja myyntitapahtuma sekä oheisohjelmaa videoiden ja livejen muodossa: esimerkiksi kehonhuoltoa, esityksiä ja lajiesittelyjä. Suunnitteilla on myös titteligaala viime vuoden Superpäivän tapaan!

Lisätietoa virtuaalitapahtumasta ja ilmoittautumisista tulee ensi viikolla @skhh_ry tilille, joten pysykää kuulolla!

Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallitus @skhh_ry
Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailu -toimikunta
keppihevostensm@gmail.com

MAKSUJEN/LIPPUJEN PALAUTUS:

Myyntimaksut: Myyjät voivat joko pyytää maksamansa myyntimaksut takaisin tai jättää ne sisään ensi vuotta varten. Jos jätät maksun sisään, sinulla on varaus samanlaiseen pöytään ensi vuodelle ja saat kaupan päälle halutessasi paikan virtuaaliseen myyntitapahtumaan. Jos haluat saada rahasi takaisin, lähetä sähköpostiosoitteeseen palautukset.skhhry@gmail.com seuraavat tiedot:

– kenen maksusta on kyse eli millä nimellä maksuun liittyvä ilmoittautuminen on tehty

– mille tilille palautetaan eli tilinumero

– tämän tilinumeron haltijan nimi

Katsojaliput: 2020 ja 2021 vuosien tapahtumiin ostetut käyttämättömät liput käyvät myös ensi vuoden tapahtumaan, joten halutessasi voit olla palauttamatta sitä. Jos kuitenkin haluat palauttaa katsojalippusi, lue ohjeet Tiketin sivuilta (Info / Lipun ostajalle / Lippujen palauttaminen). Palautus hoidetaan siis Tiketin, ei meidän kautta!

Kuva: Leed Design