Ohjelma

Kilpailuluokkien lisäksi tapahtumassa nähdään myös erilaista ohjelmaa

Mestaruuskilpailujen lisäksi kilpailupäivänä nähdään useita kilpailuluokkia niin este-, koulu- kuin lännenratsastuksen parissa. Suurimpaan osaan ilmoittautuminen on etukäteen, mutta myös kilpailupaikalla on mahdollisuus osallistua taitoradalla esteradan suorittamiseen ja ansaita palkintoja. 

Kilpailuluokkien lisäksi tapahtumassa nähdään myös erilaisia ohjelmanumeroita. Tule viihtymään!

Lisäksi tapahtumaan kuuluu hurja myyntialue, jossa edellisvuonna nähtiin peräti 130 myyjää!

Ohjelmanumeroiden järjestäminen

Tapahtumassa on tilaa myös harrastajien omille esityksille! Haluaisitko kenties esittää tiimisi kanssa katrillin tai esitellä keppihevosharrastuksessa tuntemattomampaa lajia, vai onko mielessäsi jotain aivan uutta ja erilaista?

Jos olet kiinnostunut järjestämään ohjelmanumeron lauantaina 12.6.2021, ota meihin yhteyttä sähköpostitse keppihevostensm@gmail.com. Kerro viestissä ohjelmanumerosi nimi, kuvaus ohjelmanumerosta, pääjärjestäjän yhteystiedot ja esiintyjien lukumäärä. Jos esitys on lyhyt, kerro myös jos se olisi mahdollista esittää uusintana. Jos ohjelmanumeronne vaatii jotain erityistä, muistakaa mainita myös se viestissä. Äänentoisto löytyy paikanpäältä. Esiintyjät ja muu tarvittava kalusto on löydyttävä itseltä.

Esiintyjät katsotaan talkoolaisiksi ja heillä on ilmainen sisäänpääsy kisoihin.