Ohjelma

Kilpailuluokkien lisäksi tapahtumassa nähdään myös erilaista ohjelmaa

Mestaruuskilpailujen lisäksi kilpailupäivänä nähdään useita kilpailuluokkia esteratsastuksessa, kouluratsastuksessa, lännenratsastuksessa ja virallisissa näyttelyissä. Kilpailuluokkiin on etukäteisilmoittautuminen ja osaan luokista myös karsinnat. Lue lisää Luokat-sivulta!

Lisäksi tapahtumassa on molempiin halleihin levittäytynyt mahtava myyntialue – vuonna 2022 myyjiä oli melkein 100!

Ohjelmanumeroiden järjestäminen

Tapahtumassa on tilaa myös harrastajien omille esityksille! Haluaisitko kenties esittää tiimisi kanssa katrillin tai esitellä keppihevosharrastuksessa tuntemattomampaa lajia, vai onko mielessäsi jotain aivan uutta ja erilaista?

Jos olet kiinnostunut järjestämään ohjelmanumeron lauantaina 17.6.2023, ota meihin yhteyttä sähköpostitse keppihevostensm@gmail.com. Kerro viestissä ohjelmanumerosi nimi, kuvaus ohjelmanumerosta, pääjärjestäjän yhteystiedot ja esiintyjien lukumäärä. Jos esitys on lyhyt, kerro myös jos se olisi mahdollista esittää uusintana. Jos ohjelmanumeronne vaatii jotain erityistä, muistakaa mainita myös se viestissä. Äänentoisto löytyy paikanpäältä. Esiintyjät ja muu tarvittava kalusto on löydyttävä itseltä.

Esiintyjät katsotaan talkoolaisiksi ja heillä on ilmainen sisäänpääsy kisoihin.