Myyjät

Yli sata myyjää suurilla myyntialueilla A- ja B-halleissa

Tapahtumapaikalle tulee myyntialue yli sadalle myyjälle! Myyntipöytiä löytyy sekä A- että B-hallista. Erikokoisia myyntipöytiä on tarjolla niin harrastajille, yrityksille kuin yhdistyksille.

Varaathan asiakkaana mukaasi käteistä, sillä vain osalla myyjistä on mukanaan maksukorttipääte. Etukäteen myyntituotteita löydät instagramista tunnisteella #smmyynti23.

Previous
Next

Myyntipöydän varanneet

MyyjäSellerMyyntipöydän numeroTable number
Hummahorses1. A-halli
Aada Salo61. A-halli
Ankeshorses8. A-halli
Anna’s Hobbyhorses12. A-halli
Arkkikauppa Saarinen & Haapala Ay21. A-halli
Arja Jylhä-Ketola47. A-halli
Brillante Hobbhorses17. A-halli
Cataractanponit52. A-halli
Cennet Hobbyhorses42. A-halli
Corazon Hobbyhorses59. A-halli
Estrella Hobbyhorses62. A-halli
Gegen talli91. B-halli
Hakko Pruduction9. A-halli
Haze horses46. A-halli
Hobbyhorsefinland38. A-halli
Hopeasimpukka34. A-halli
HorseOnTheStick Workshop77. B-halli
Hymyilevä Hevonen32. A-halli
JH keppariesteet

15. A-halli
JHNahkaNurkka16. A-halli
Julia Miettinen53. A-halli
Kenttätalli Feronia70. A-halli
Kenttätalli Loiste

58. A-halli
keppihevostalli Andromeda26. A-halli
Keppihevostalli Cecilia71. B-halli
Keppihevostalli Hoprelli65. A-halli
Kisatalli Wifhals87. B-halli
Kht Banditø & Nikitahorses41. A-halli
Kht deelia83. B-halli
khtespoir & kht_voikukkatukka35. A-halli
kht Gravel & @solkuart24. A-halli
Kht Happiness & Kht Fravica37. A-halli
Kht Kaikkienkaveri31. A-halli
Kht Kavioidenkopse68. A-halli
Kht Kesäniitty63. A-halli
kht.kissankulma51. A-halli
Kht Kuunvalo88. B-halli
Kht Marejen

27. A-halli
kht_ml36. A-halli
Kht Mellon55. A-halli
Kht Melodia86. B-halli
Kht Neliapila29. A-halli
kht_orvokkiofficial66. A-halli
khtRaRa14. A-halli
Kht Ratsukko90. B-halli
Kht Star Horses94. B-halli
Kht tuuliskavio / Tuuliskavio hobbyhorses

84. B-halli
Kht Tuulenvire, Very Important horses & Kht Aamukaste7. A-halli
Kht Tytintalli50. A-halli
Kht Vehka56. A-halli
Kht Vermillon10. A-halli
@khtviento64. A-halli
kht Winnerhorses20. A-halli
Kht Wonderday19. A-halli
Koulutalli Kimalainen76. B-halli
Kultamaa25. A-halli
Leed Design & Kuunvarjo57. A-halli
Lyydia (4H-yritys)73. B-halli
Maarit Holmbäck89. B-halli
Markkinointi V. JärvinenMETRILAKU
Minervan keppihevoset11. A-halli
Muikkuoja67. A-halli
Mummadesign / Viherpolku49. A-halli
Nej Design22. A-halli
Nipsushobbyhorses40. A-halli
Ponitalli Valona93. B-halli
PR Home72. B-halli
Purrema Design18. A-halli
Redine Hobbyhorses48. A-halli
@riuttalahobbyhorses30. A-halli
RoutaRatsu Oy23. A-halli
routarouncey69. A-halli
Semina oy / Kht Semina75. B-halli
Showtalli Nuhasukka92. B-halli
Silverstonehobbyhorses & Tähtipöly60. A-halli
Syysuni54. A-halli
Taideponi39. A-halli
Talja / Little Hobbyhorse shop6. A-halli
Titania Handmade28. A-halli
Twinkle Hobbyyhorses13. A-halli
Twisted Horns74. B-halli
Vakeha2. A-halli
Valmennustalli vuokko33. A-halli
Wind Horses85. B-halli

Myyntipöydät

Myyntipaikkoja on muutamia eri kokoja ja myntipaikasta maksetaan vuokraa. Kaikkien myyntiartikkelien ja somisteiden tulee sopia myyntipaikalle ja sen alle. Kulkuväylille ei saa asettaa mitään. Elintarvikkeiden myynti on ehdottomasti kielletty. Myyntitoimintaa ei saa harjoittaa muualla kuin niille varatuilla maksullisilla myyntipaikoilla. Ennalta sovitut ns. vaihtotilanteet ovat kuitenkin sallittuja. Tapahtuma Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut tai sen järjestäjä Suomen Keppihevosharrastajat ry eivät vastaa myyjien ja kävijöiden välisestä kaupankäynnistä.

Ilmoittautuminen myyjäksi alkaa 16.1.2023 ja päättyy 31.1.2023.  Myyntipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tänä vuonna jokaista myyntipaikkakokoa on saatavilla rajallinen ennaltamääritelty määrä, ja jokaiselle paikkakoolle on oma ilmoittautumislomakkeensa. Mikäli jonkin myyntipaikkakoon kiintiö tulee täyteen, sulkeutuu sen paikan ilmoittautuminen automaattisesti. Saatavilla olevien myyntipaikkojen kiintiöt julkaistaan myöhemmin, kuitenkin viimeistään ilmoittautumisen alussa. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen tulevat myös ilmoittautumisen alkuun mennessä.  Mikäli ensimmäisessä ilmoittautumisessa ei mene kaikki paikat täyteen, järjestetään jatkoilmoittautuminen 20.2.2023-12.3.2023. Loput myyntipaikat tapahtumaan arvotaan kaikkien jatkoilmoittautuneiden kesken, sillä paikkoja on rajallinen määrä.

Myyntipaikan saaneille myyjille lähetetään sähköpostitse lasku. Ensimmäisessä ilmoittautumisessa myyntipaikan saaneiden on maksettava lasku 14.2.2023 mennessä ja jatkoilmoittautumisessa paikan saaneiden on maksettava 27.3.2023 mennessä. Mikäli myyntipaikkaa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, katsotaan paikka vapautuneeksi. Myyntipaikka on mahdollista perua 31.3.2023 mennessä, sen jälkeen rahoja maksetusta myyntipaikasta EI palauteta. Perumistapauksissa ole yhteydessä meihin sähköpostilla keppihevostensm@gmail.com.

Ständipaikat ja yrityspaikat on suunnattu ensisijaisesti yrityksille (myös 4H) ja harrastajapaikat yksityishenkilöille.

Saatavilla olevat myyntipaikat ja niiden hinnat:

  • Ständipaikka 4 x 160cm x 80cm (150 €) (hyvä sijainti, mainos @keppihevosten_sm_kilpailut -tilin Instagram-storyyn, 2 sisäänpääsylippua)
  • Yrityspaikka 3 x 160cm x 80cm (100 €) (hyvä sijainti, mainos @keppihevosten_sm_kilpailut -tilin Instagram-storyyn, 2 sisäänpääsylippua)
  • Iso harrastajapaikka 3 x 130cm x 50cm (70 €) (sisältää 2 sisäänpääsylippua)
  • Harrastajapaikka 1 x 160cm x 80cm (50 €) (sisältää yhden sisäänpääsylipun)

Jatkoilmoittautuminen myyjäksi 21.2.-14.3.2022

Myyjäksi ilmoittautuminen tapahtuu Ilmarin kautta. Jokaiselle saatavilla olevalle paikkakoolle on oma lomakkeensa. Jos siis haluat varata esimerkiksi Harrastajapaikan, paina Harrastajapaikka-nimistä lomaketta. Ilmoittautumislomakkeessa lukee vielä paikan nimi, varmistathan että se on oikea. 

Käytössä on tänävuonna paikkakiintiöt. Mikäli jonkin paikan kiintiö menee täyteen, sulkeutuu sen ilmoittautuminen automaattisesti. Kyseisen paikan lomake ei silloin hyväksy enempää ilmoittautumisia. Jos haluamasi paikan kiintiö on mennyt täyteen, voit kokeilla ilmoittautumista toisen kokoiseen paikkaan.

Jatkoilmoittautuminen on sulkeutunut, mutta tilaa on vielä muutamalle myyjälle. Mikäli olet kiinnostunut myyntipaikasta, ole yhteydessä pikimmiten keppihevostensm@gmail.com. Isot harrastajapaikat on valitettavasti loppuunmyyty.

Myyntipöytien jakaminen, avustajat ja saapuminen kilpailupäivänä

Pienimmän myyntipaikan, eli harrastajapaikan hinta sisältää myyntipaikan, yhden tuolin ja yhden ihmisen sisäänpääsyn. Mahdollisten avustajien on ostettava katsojalippu erikseen lipunmyynnin auetessa. Katsojalipulla ei ole oikeutta päästä etukäteen sisään Areenalle.

Isojen myyntipaikkojen (iso harrastajapaikka, yrityspaikka ja ständipaikka) hinnat sisältävät myyntipaikan, 2 tuolia ja kahden (2) ihmisen sisäänpääsyn. Myyjät saavat tullessaan myyjärannekkeet.

Mikäli jaat pienen myyntipaikkasi toisen myyjän kanssa, on toisen myyjän ostettava ja maksettava normaali katsojalippu. Isompiin myyntipaikkoihin sisältyy kahden ihmisen sisäänpääsy.
Katsojalipulla ei ole oikeutta päästä sisään aikaisemmin kuin ovet avataan yleisölle. Myyntitavaroiden kantoavustajat pääsevät myyjän mukana sisälle, mutta heidän tulee poistua välittömästi ennen ovien aukeamista yleisölle, eikä heidän ole hyväksyttyä tutustua tapahtumapaikkaan ja muuhun myyntialueeseen ollessaan kantoavustajana. Mikäli he haluavat ottaa osaa tapahtumaan, tulee heidänkin ostaa tavallinen katsojalippu.

Myyjät pääsevät sisään noin klo 8.30

Myyjät pääsevät tapahtumapäivänä Areenalle sisään noin kello 8.30. Myyjän mukana ennen kisojen varsinaista aukeamista  sisälle pääsevät vain avustajat ja mahdollinen lyhytaikainen kantoapu. Myyntialueet aukeavat, kun ensimmäiset katsojat pääsevät sisään. Sitä ennen myyntipöydille ei saa muodostaa jonoja. Järjestyksenvalvojat ja henkilökunta valvovat tätä. Ovien auetessa klo 10.00 myyjien ja avustajien toivotaan istuvan omilla paikoillaan ja ottavan asiakkaita vastaan.

Jos sinulla on kysyttävää myyntipaikkoihin liittyen, ota yhteyttä meihin!