Myyjät

Myyjät

Yli sata myyjää suurilla myyntialueilla A- ja B-halleissa

Tapahtumapaikalle tulee myyntialue yli sadalle myyjälle! Myyntipöytiä löytyy sekä A- että B-hallista. Erikokoisia myyntipöytiä on tarjolla niin harrastajille, yrityksille kuin yhdistyksille.

Varaathan asiakkaana mukaasi käteistä, sillä vain osalla myyjistä on mukanaan maksukorttipääte. Etukäteen myyntituotteita löydät instagramista tunnisteella #smmyynti24.

Ilmoittautuminen myyjäksi on auki!

Previous slide
Next slide

Myyntipöydän varanneet

MyyjäMerchantMyyntipöydän numeroTable numberMaksuPayment
HUMMA1
Talja2
Riuttala Hobbyhorses6
Leed Design7
Ankeshorses & Metunpollet8
Anna's Hobbyhorses9
Eponi10
Espoir11
Huvikummun myytävät12
Kht Banditø ja Kht Liljaofficial13
Hymyilevä Hevonen14
JH keppariesteet15
JHNahkaNurkka16
Kht Carosa17
Kht Semina18
Kht Tuulenvire & Kht Aamukaste19
khtRaRa20
Minervan keppihevoset, kht_minerva21
OnnellisetKepparit22
Nipsushobbyhorses23
kht Gravel & @solku_art24
Swallahobbyhorses25
@estetalli_lilac26
cicarohorses27
Kenttatalli.costello28
Vehkan Käsityö29
Kht Komba, Muikkuoja, Kht Sammalkorpi30
Kht Neliapila31
kht tales32
Kht Valkovuokko & Kht Koivumetsä33
Kht Wonderday34
Pientuuli, Annu35
Purrema Design36
Showtalli Nuhasukka37
Taideponi38
Tähtipöly39
Kht Happiness40
Rosiedressage41
Siru Naapuri42
Corazon Hobbyhorses & Loikka 43
Miikku Pietilä44
Sara Nelskylä45
Haze Horses46
Cataractanponit47
Estetalli_korppi48
Gegen talli49
Heposuontalli50
Keppihevostalli sumu51
Kht Hopeasulka52
Kht Luosto53
KHT Melodia54
Kht Neliapila55
Kht pajunkissa56
Kht Power57
Kht Sinikello58
Kht Star Horses (official)59
Kht Susa60
Tuuliskavio Hobbyhorses61
Kht_hoprelli62
Ponitallikewilan / Elma63
Kht_ml64
Unelmatarha65
Dalisse66
khtlucide67
Kisatalli Wifhals68
Ponitalli Celinetten loppuunmyynti69
Axmichorses70
Ruusukepaja71
Toiveratsu72
Nej Design / Hobbyhorsesforsports73
Brillante Hobbyhorses74
Elvira Melkas Antón75
Unelmakeppari.com76
Havupolku & Mimesis hobbyhorses77
AlmanHepat78
Kht Kaikkienkaveri83
Kht Ratsukko84
Silverstone Hobbyhorses85
Vaellustalli Aarnia86
Lilies stable87
Liveka Horses88
MerJen Hobbyhorses89
Orvokkihobbyhorses90
Kultasade91
Ponitalli Valona92
kht_mipsu93
Redine Hobbyhorses94
kht.ponyes95
Visteria Hobbyhorses96
Wenlas hobby horses97
Arja Jylhä-Ketola98
kht deelia99
Hilda Tuomola100

Myyntipöydät

Myyntipaikkoja on muutamia eri kokoja ja myntipaikasta maksetaan vuokraa. Kaikkien myyntiartikkelien ja somisteiden tulee sopia myyntipaikalle ja sen alle. Kulkuväylille ei saa asettaa mitään. Elintarvikkeiden myynti on ehdottomasti kielletty. Myyntitoimintaa ei saa harjoittaa muualla kuin niille varatuilla maksullisilla myyntipaikoilla. Ennalta sovitut ns. vaihtotilanteet ovat kuitenkin sallittuja. Tapahtuma Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut tai sen järjestäjä Suomen Keppihevosharrastajat ry eivät vastaa myyjien ja kävijöiden välisestä kaupankäynnistä.

Ilmoittautuminen myyjäksi alkaa 1.1.2024 ja päättyy 1.2.2024.  Myyntipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tänä vuonna jokaista myyntipaikkakokoa on saatavilla rajallinen ennaltamääritelty määrä, ja jokaiselle paikkakoolle on oma ilmoittautumislomakkeensa. Mikäli jonkin myyntipaikkakoon kiintiö tulee täyteen, sulkeutuu sen paikan ilmoittautuminen automaattisesti. Saatavilla olevien myyntipaikkojen kiintiöt julkaistaan myöhemmin, kuitenkin viimeistään ilmoittautumisen alussa. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen tulevat myös ilmoittautumisen alkuun mennessä.  Mikäli ensimmäisessä ilmoittautumisessa ei mene kaikki paikat täyteen, järjestetään jatkoilmoittautuminen 20.2.-31.3.2024. Jatkoilmoittautumisen myyntipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Myyntipaikan saaneille myyjille lähetetään sähköpostitse lasku. Ensimmäisessä ilmoittautumisessa myyntipaikan saaneiden on maksettava lasku 14.2.2024 mennessä ja jatkoilmoittautumisessa paikan saaneiden on maksettava 14.4.2024 mennessä. Mikäli myyntipaikkaa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, katsotaan paikka vapautuneeksi. Myyntipaikka on mahdollista perua 22.4.2024 mennessä, sen jälkeen rahoja maksetusta myyntipaikasta EI palauteta. Perumistapauksissa ole yhteydessä meihin sähköpostilla keppihevostensm@gmail.com.

Ständipaikat ja yrityspaikat on suunnattu ensisijaisesti yrityksille (myös 4H) ja harrastajapaikat yksityishenkilöille.

Saatavilla olevat myyntipaikat ja niiden hinnat:

  • Ständipaikka 4 x 160cm x 80cm (130€) (hyvä sijainti, ig-story mainos, sisältää 2 sisäänpääsylippua)
  • Yrityspaikka 3 x 160cm x 80cm (100€) (hyvä sijainti, ig-story mainos, sisältää 2 sisäänpääsylippua)
  • Iso harrastajapaikka 3 x 130cm x 50cm (80€) (sisältää 2 sisäänpääsylippua)
  • Harrastajapaikka 1 x 160cm x 80cm (55€) (sisältää yhden (1) sisäänpääsylipun ja lisähinnasta (13€) avustajan lipun, jonka voi ostaa paikanpäällä)

Ilmoittautuminen myyjäksi

Myyjäksi ilmoittautuminen tapahtuu Ilmarin kautta. Jokaiselle saatavilla olevalle paikkakoolle on oma lomakkeensa. Jos siis haluat varata esimerkiksi Harrastajapaikan, paina Harrastajapaikka-nimistä lomaketta. Ilmoittautumislomakkeessa lukee vielä paikan nimi, varmistathan että se on oikea. 

Käytössä on tänävuonna paikkakiintiöt. Mikäli jonkin paikan kiintiö menee täyteen, sulkeutuu sen ilmoittautuminen automaattisesti. Kyseisen paikan lomake ei silloin hyväksy enempää ilmoittautumisia. Jos haluamasi paikan kiintiö on mennyt täyteen, voit kokeilla ilmoittautumista toisen kokoiseen paikkaan.

The registration is closed, but we still have few tables left. If you want to reserve table, please contact us as soon as possible keppihevostensm@gmail.com. Big enthusiast tables are unfortunately already sold out.

Myyntipöytien jakaminen, avustajat ja saapuminen kilpailupäivänä

Pienimmän myyntipaikan, eli Harrastajapaikan hinta sisältää myyntipaikan, yhden tuolin ja yhden ihmisen sisäänpääsyn. Harrastajapaikkaan voi halutessaan ostaa toisen sisäänpääsylipun avustajalle. Tällöin mahdollinen avustajakin pääsee etukäteen areenalle, eikä tarvitse katsojalippua erikseen. Katsojalipulla ei ole oikeutta päästä etukäteen sisään Areenalle.

Isojen myyntipaikkojen (Iso harrastajapaikka, Yrityspaikka ja Ständipaikka) hinnat sisältävät myyntipaikan, 2 tuolia ja kahden (2) ihmisen sisäänpääsyn. Näillä paikoilla myyjän lisäksi paikalle pääsee myös yksi avustaja. Avustaja saa myyjärannekkeen ja pääsee näin ollen sisään samaan aikaan myyjän kanssa.

Jos jaat myyntipaikkasi, on toinen myyjä oikeutettu aiempaan sisäänpääsyyn avustajan lipulla, joka sisältyy myyntipöydän hintaan, paitsi Harrastajapaikan. Mikäli pöydän haluaa jakaa esim. kolmistaan, on kolmannen ostettava ja maksettava normaali katsojalippu. Katsojalipulla ei ole oikeutta päästä sisään aikaisemmin kuin ovet avataan yleisölle. Kantoavustajia myyntipaikoille ei tänä vuonna ole ollenkaan. Myyjän tulee siis pärjätä yksin tai kahdestaan mahdollisen avustajan kanssa, mikäli kaksi sisäänpääsyä on oikeutettu.

Myyjät pääsevät sisään noin klo 8.30

Myyjät pääsevät kisapäivänä kisapaikalle sisään noin kello 08.30. Myyjät pääsevät sisälle kouluhallin (B-halli) ovesta. Myyjän mukana ennen kisojen varsinaista aukeamista sisälle pääsevät vain avustajat. Myyntialueet aukeavat, kun ensimmäiset katsojat pääsevät sisään. Sitä ennen myyntipöydille ei saa muodostaa jonoja. Järjestyksenvalvojat ja henkilökunta valvovat tätä. Ovien auetessa klo 10.00 myyjien ja avustajien toivotaan istuvan omilla paikoillaan ja ottavan asiakkaita vastaan.

Jos sinulla on kysyttävää myyntipaikkoihin liittyen, ota yhteyttä meihin!