Ilmoittautuminen kilpailuluokkiin

Kilpailumaksu kattaa sisäänpääsyn Seinäjoki Areenalle

Kilpailumaksu on 15€, joka sisältää myös sisäänpääsyn Seinäjoki Areenalle. Mikäli onni suosii, ja pääset useampaan luokkaan, lähtömaksu on silti 15€/luokka, eikä pääsymaksun osuutta hyvitetä. Siis: 1 luokka 15 euroa, 2 luokkaa 30 euroa, 3 luokkaa 45 euroa jne.

Suomen keppihevosharrastajat ry:n jäsenille osallistumismaksu -20% eli 12 euroa per luokka. Liity jäseneksi täältä. Täten siis suomenmestaruusluokkien kilpailumaksu on 12€ finalisteille, joilta kaikilta vaaditaan SKHH ry:n jäsenyyttä.

Kilpailijat voivat ilmoittautua niin moneen luokkaan kuin haluavat, mutta kannattaa miettiä, kuinka moneen luokkaan pystyy todellisuudessa osallistumaan, ja kuinka monta osallistumismaksua pystyy maksamaan (15€/luokka). Monet luokista pyörivät yhtä aikaa eri kentillä ja mahdollisesti eri halleissakin. On kisaajan omalla vastuulla, ehtiikö hän jokaiselle suoritusvuorolleen. Jos menee tiukille, on ehkä reilumpaa luovuttaa se vähemmän kiinnostavan luokan osallistumisoikeus varasijalla olevalle, niin mahdollisimman moni mahtuu kisaamaan!

Ilmoittautuminen avoimiin luokkiin 1.3.-14.4.2021

HUOM! Vain yksi ilmoittautumilomake/kilpailija, kaikki halutut kilpailuluokat ilmoitetaan samassa lomakkeessa. Mikäli useampia lomakkeita löytyy samalla nimellä, vain viimeisin huomioidaan.

Lähtölistojen ja varasijojen arvonnan tulokset julkistetaan 16.4. Ilmoittaudu niihin luokkiin, joissa haluaisit kisata. Vielä ei tarvitse miettiä luokkien aikatauluja ja päällekkäisyyksiä. Ilmoittautumisajan päätyttyä arvomme kilpailupaikat ja niihin varasijan saaneet kaikkien kyseiseen luokkaan ilmoittautuneiden kesken.

Karsinnallisten luokkien (estemestaruus, juniormestaruus, koulumestaruus, kür, näyttelyt) ilmoittautuminen tapahtuu karsintasivujen ohjeiden mukaisesti. (Kilpailijalle > Karsinnat). Vain karsinnoista läpipäässeet pääsevät kilpailemaan näihin luokkiin SM-kilpailuissa.

Ilmoittautuminen juniori- tai estemestaruuteen, koulumestaruuteen, kür-luokkaan sekä näyttelyihin

Ilmoittautuminen kyseisiin luokkiin tapahtuu karsintojen kautta. Karsinnat löydät Kilpailijalle > Karsinnat.

Suomenmestaruusluokissa kilpailevilta vaaditaan SKHH ry:n jäsenyys. Voit liittyä jäseneksi myös karsintoihin osallistumisen ja finaalipaikan lunastamisen jälkeen, jäsenyyden tulee kuitenkin olla maksettu ennen finaalipäivää.