Ilmoittautuminen kilpailuluokkiin

Kilpailumaksu kattaa sisäänpääsyn Seinäjoki Areenalle

Kilpailumaksu on 18 €, joka sisältää myös sisäänpääsyn Seinäjoki Areenalle. Mikäli onni suosii, ja pääset useampaan luokkaan, lähtömaksu on silti 18 €/luokka, eikä pääsymaksun osuutta hyvitetä. Siis: 1 luokka 18 euroa, 2 luokkaa 36 euroa, 3 luokkaa 54 euroa jne.

Suomen keppihevosharrastajat ry:n jäsenille osallistumismaksu -3 € eli 15 euroa per luokka. Liity jäseneksi täältä. Täten siis suomenmestaruusluokkien kilpailumaksu on 15 € finalisteille, joilta kaikilta vaaditaan SKHH ry:n jäsenyyttä.

Kilpailijat voivat ilmoittautua niin moneen luokkaan kuin haluavat, mutta kannattaa miettiä, kuinka moneen luokkaan pystyy todellisuudessa osallistumaan, ja kuinka monta osallistumismaksua pystyy maksamaan (18 €/luokka). Monet luokista pyörivät yhtä aikaa eri kentillä ja mahdollisesti eri halleissakin. On kisaajan omalla vastuulla, ehtiikö hän jokaiselle suoritusvuorolleen. Jos menee tiukille, on ehkä reilumpaa luovuttaa se vähemmän kiinnostavan luokan osallistumisoikeus varasijalla olevalle, niin mahdollisimman moni mahtuu kisaamaan!

Ilmoittautuminen avoimiin luokkiin 1.3.-14.4.2023

HUOM! Vain yksi ilmoittautumislomake/kilpailija, kaikki halutut kilpailuluokat ilmoitetaan samassa lomakkeessa. Mikäli useampia lomakkeita löytyy samalla nimellä, vain viimeisin huomioidaan.

Ilmoittautumisia kilpailuluokkiin otetaan vastaan 14.4.2023 klo 23:59 saakka, jonka jälkeen omaan ilmoittautumiseen ei enää voi tehdä muutoksia. Tämän jälkeen myöskään kilpailumaksuja ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan / muusta painavasta syystä.

Lähtölistojen ja varasijojen arvonnan tulokset julkaistaan 16.4. Ilmoittaudu niihin luokkiin, joissa haluaisit kilpailla.  Ilmoittautumisajan päätyttyä arvomme kilpailupaikat ja niihin varasijan saaneet kaikkien kyseiseen luokkaan ilmoittautuneiden kesken. Huomaathan, että useat luokat pyörivät samaan aikaan, emmekä voi taata, että kilpailija ehtii kahteen yhtä aikaa olevaan luokkaan kilpailemaan.

Jos sinun pitää perua jokin luokka, tee se sähköpostitse (keppihevostensm@gmail.com). Kilpailupaikan saaneilla on kaksi viikkoa aikaa maksaa kilpailumaksunsa. Kilpailumaksujen eräpäivä on 30.4.2023. Jos kilpailumaksua ei makseta ajoissa, paikka katsotaan vapautuneeksi ja se siirtyy seuraavana varasijalla olevalle, jolla on taas kaksi viikkoa aikaa maksaa kilpailumaksunsa. Maksun eräpäivä lukee laskussa.

Karsinnallisten luokkien (estemestaruus, juniorimestaruus, koulumestaruus, kür, näyttelyt) ilmoittautuminen tapahtuu karsintasivujen ohjeiden mukaisesti. (Kilpailijat > Karsinnat). Vain karsinnoista läpipäässeet pääsevät kilpailemaan näihin luokkiin SM-kilpailuissa.

Ilmoittautuminen juniori- tai estemestaruuteen, koulumestaruuteen, sekä kür-luokkaan ja näyttelyihin

Ilmoittautuminen kyseisiin luokkiin tapahtuu karsintojen kautta. Karsinnat löydät Kilpailijat > Karsinnat.

Suomenmestaruusluokissa kilpailevilta vaaditaan SKHH ry:n jäsenyys. Voit liittyä jäseneksi myös karsintoihin osallistumisen ja finaalipaikan lunastamisen jälkeen, mutta jäsenyyden tulee kuitenkin olla maksettu ennen finaalipäivää.