Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpailuluokkiin

– Koululuokkien ilmoittautuminen alkaa tiistaina 𝟮.𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟰 𝗸𝗹𝗼 𝟭𝟲:𝟬𝟬 (𝗨𝗧𝗖+𝟮).

– Myyjien ilmoittautuminen on siirretty torstaille 𝟰.𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟰 ja myyjäksi ilmoittautuminen alkaa 𝗸𝗹𝗼 𝟭𝟲:𝟬𝟬 (𝗨𝗧𝗖+𝟮)

– Avoimiin luokkiin ja joukkue-esteluokkiin sekä näyttelyihin ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 𝟳.𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟰 𝗸𝗹𝗼 𝟭𝟲:𝟬𝟬 (𝗨𝗧𝗖+𝟮)

HUOM! Avoimiin luokkiin, joukkue-esteisiin ja näyttelyluokkaan ilmoittautumisen kanssa ei ole mikään kiire, sillä avointen luokkien ja joukkue-esteiden kilpailijat arvotaan, mikäli ilmoittautuneita tulee yli maksimiosallistujamäärien. Näyttelyiden karsintaan taas otetaan kaikki mukaan ja tuomarit arvostelevat jokaisen karsintaan osallistuneen, joista 10 parasta kummastakin luokasta pääsee kilpailemaan finaaliin.

Kilpailumaksu kattaa sisäänpääsyn Seinäjoki Areenalle

Kilpailumaksu on 30 €, joka sisältää myös sisäänpääsyn Seinäjoki Areenalle. Mikäli onni suosii, ja pääset useampaan luokkaan, lähtömaksu on silti 30 €/luokka, eikä pääsymaksun osuutta hyvitetä. Siis: 1 luokka 30 euroa, 2 luokkaa 60 euroa, 3 luokkaa 90 euroa jne.

Suomen keppihevosharrastajat ry:n jäsenille osallistumismaksu on 22 euroa per luokka. Liity jäseneksi täältä. Täten siis suomenmestaruusluokkien kilpailumaksu on 22 € finalisteille, joilta kaikilta vaaditaan SKHH ry:n jäsenyyttä.

SKHH ry:n jäsenmaksu tulee maksettavaksi vasta vuosikokouksen jälkeen, joten ilmoittauduthan sen mukaan, maksatko kauden 2024 jäsenmaksun. Jäsenmaksut tarkistetaan jokaiselta, joka on ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittanut olevansa yhdistyksen jäsen.

80 cm joukkue-esteratsastusluokan koko joukkueen kilpailumaksu (sisältää jokaisen joukkueen jäsenen lähtömaksun sekä sisäänpääsyn tapahtumaan) on 60 €. Joukkueen koko ei vaikuta kilpailumaksuun.

Näyttelyiden kilpailumaksu (sisältää sisäänpääsyn Seinäjoki Areenalle) on 25€ ja Suomen keppihevosharrastajat ry:n jäsenille 17€.

Kilpailijat voivat ilmoittautua niin moneen luokkaan kuin haluavat, mutta kannattaa miettiä, kuinka moneen luokkaan pystyy todellisuudessa osallistumaan, ja kuinka monta osallistumismaksua pystyy maksamaan (30 €/luokka). Monet luokista pyörivät yhtä aikaa eri kentillä ja mahdollisesti eri halleissakin. On kisaajan omalla vastuulla, ehtiikö hän jokaiselle suoritusvuorolleen. Jos menee tiukille, on ehkä reilumpaa luovuttaa se vähemmän kiinnostavan luokan osallistumisoikeus varasijalla olevalle, niin mahdollisimman moni mahtuu kisaamaan!

Ilmoittautuminen avoimiin luokkiin 1.1.-31.3.2024

HUOM! Vain yksi ilmoittautumislomake/kilpailija, kaikki halutut kilpailuluokat ilmoitetaan samassa lomakkeessa. Mikäli useampia lomakkeita löytyy samalla nimellä, vain viimeisin huomioidaan.

Ilmoittautuminen luokkiin alkaa 1.1.2024 klo 16.00

Ilmoittautumisia kilpailuluokkiin otetaan vastaan 31.3.2024 klo 23:59 saakka, jonka jälkeen omaan ilmoittautumiseen ei enää voi tehdä muutoksia.

Lähtölistojen ja varasijojen arvonnan tulokset julkaistaan 10.4. Ilmoittaudu niihin luokkiin, joissa haluaisit kilpailla.  Ilmoittautumisajan päätyttyä arvomme kilpailupaikat ja niihin varasijan saaneet kaikkien kyseiseen luokkaan ilmoittautuneiden kesken. Huomaathan, että useat luokat pyörivät samaan aikaan, emmekä voi taata, että kilpailija ehtii kahteen yhtä aikaa olevaan luokkaan kilpailemaan. Peruutustilanteessa kilpailupaikan vastaanottamisen jälkeen palautamme kilpailumaksun vain lääkärintodistusta vastaan.

Jos sinun pitää perua jokin luokka, tee se sähköpostitse (keppihevostensm@gmail.com). Kilpailupaikan saaneilla on kaksi viikkoa aikaa maksaa kilpailumaksunsa. Jos kilpailumaksua ei makseta ajoissa, paikka katsotaan vapautuneeksi ja se siirtyy seuraavana varasijalla olevalle, jolla on taas kaksi viikkoa aikaa maksaa kilpailumaksunsa. Maksun eräpäivä lukee laskussa. 

Karsinnallisten luokkien (estemestaruus, juniorimestaruus, koulumestaruus, kür, näyttelyt) ilmoittautuminen tapahtuu karsintasivujen ohjeiden mukaisesti. (Kilpailijat > Karsinnat). Vain karsinnoista läpipäässeet pääsevät kilpailemaan näihin luokkiin SM-kilpailuissa.

Lähtölistat löytyvät Luokat-sivulta

Ilmoittautuminen juniori- tai estemestaruuteen, juniori- tai koulumestaruuteen, sekä International Freestyle-luokkaan ja näyttelyihin

Ilmoittautuminen kyseisiin luokkiin tapahtuu karsintojen kautta. Karsinnat löydät Kilpailijat > Karsinnat.

Suomenmestaruusluokissa kilpailevilta vaaditaan SKHH ry:n jäsenyys. Voit liittyä jäseneksi myös karsintoihin osallistumisen ja finaalipaikan lunastamisen jälkeen, mutta jäsenyyden tulee kuitenkin olla maksettu ennen finaalipäivää.