Talkootöihin?

Talkootöihin?

Kaikki apu, pieni tai suuri otetaan kiitollisena vastaan!

Keppihevosten SM-kilpailut 2024 on jälleen kaikkien aikojen suurin keppihevostapahtuma koko maailmassa. Paitsi tuhansia tunteja etukäteen tehtävää työtä, kisat vaativat viikonloppuna 14-15.6.2023 aivan konkreettista käsillä ja jaloilla tehtävää työtä.

Arvoisa keppariharrastaja, arvoisa keppariharrastajan vanhempi/isovanhempi/kummi/muu vastaava aikuinen, kisojen toteuttamiseen tarvitsemme teidän apuanne!

Valitse yksi tai useampi talkootehtävä, jota voisit hoitaa pe 14.6. – la 15.6.2023 välillä. Lyhytkin pätkä on suuri apu ja otetaan kiitollisena vastaan!

Talkootyöstä ei nimensä mukaisesti makseta palkkaa. Noin 6 tuntia talkootyötä tekeville voimme tarjota lämpimän ruuan ja kahvit areenalla maksutta, ilmaisen rannekkeen lauantain tapahtumaan ja t-paidan.

Talkootyötehtäviä on tarjolla monipuolisesti erilaisia, eri aikatauluilla ja eri-ikäisille. Kilpailujen talkootyössä vallitsee hyvä tekemisen meininki ja yhteishenki, mikä tekee tapahtumakokemuksesta aivan erityisen. Mukana on kokonaisia perheitä. Alaikäiset ovat huoltajiensa vastuulla. Talkootyöläisen ikäraja ilman huoltajaa saapuvalle on 14 v.

Jokaisen talkoolaiseksi tulevan pitää täyttää oma ilmoittautumislomake. Jos haluat vain muuttaa tietoja, peruuta aiempi ilmoittautuminen ja tee tilalle kokonaan uusi oikeilla tiedoilla. Ilmoitathan käytettävyydestäsi ja sitoudut tehtäviin, joihin olet ilmoittautunut. Mikäli muutoksia ilmenee, ilmoitathan niistä meille pikimmiten. Kysymykset ja muu yhteydenpito sähköpostilla keppihevostensm@gmail.com.

Talkoolaisiin ollaan uudelleen yhteydessä viimeistään toukokuun lopussa aikatauluihin ja muuhun tarkempaan informaatioon liittyen.

Talkoolaistehtävät:

Ottaa tapahtumaan tulijoita sisään ja työskentelee lipunmyyjänä sekä narikassa. Edellyttää täysi-ikäisyyttä, luotettavuutta, kykyä toimia rahojen ja maksulaitteiden kanssa sekä asiakaspalvelutaitoja. Olisi hyvä olla paikalla Areenalla perjantai-iltana ja lauantaina klo 8-19, mutta itse työ painoittuu lauantain aamuun ja päivään. Määrä: 6 henkeä

Aulatyöntekijöiden apureita, jotka vaihtavat mm. rannekkeita ja hoitavat muita aulatyötä avustavia tehtäviä. Työ painottuu erityisesti lauantaiaamuun klo 8-12. Määrä: 3 henkeä

Nostaa puomeja tai liputtaa. Työ tapahtuu kisapäivänä esteluokkien aikana. Kyettävä sitoutumaan olemaan radalla koko luokan ajan. Ilmoitathan, milloin tai missä luokissa olet käytettävissä. Määrä: n. 14 henkeä

Monenlaista työtä kaiken ikäisille kalusteiden kantamisesta järjestelyyn ja erilaisiin pienempiin tehtäviin, kuten lähtölistojen kiinnitykseen. Purkutyössä tapahtuman purkaminen ja siivoaminen. Määrä: Paljon, monenlaisille tekijöille tarvetta!

Mm. luonnonkukista asetelmien tekemistä ja muuta somistuspuuhaa.

Tietokoneen ja excelin käyttö, ajanotto, kuuluttaminen suomeksi (international-luokkaan haetaan myös avustajaa, joka voi kuuluttaa englanniksi). Työtehtäviä voi jakaa tuomarin kanssa. Mainitsethan, mikäli voisit hätätapauksessa (esimerkiksi tuomarin sairastuessa) toimia myös tuomarina. Estetuomarin avustajalle tarve International 70 cm, avoin 80 cm taitoarvostelu ja korkeushyppy-luokkaan. Ilmoitathan käytettävyydestäsi.  Ikäraja 15 v.

Vaatimuksena tietokoneen ja excelin käyttö, ajanotto, kuuluttaminen suomeksi (international-luokkaan haetaan myös avustajaa, joka voi kuuluttaa englanniksi). Työtehtäviä voi jakaa avustajan kanssa. Yhdistyksen esteratsastuksen säännöt on oltava tuomarille tutut. Tuomarille tarve international 70 cm, Avoin 80 cm taitoarvostelu ja korkeushyppy-luokkaan. Ilmoittauduthan tuomariksi sähköpostitse keppihevostensm@gmail.com. Kerro hieman itsestäsi (ainakin ikä ja nimi) ja tuomarointikokemuksestasi, sekä minkä/mitkä luokat voisit tuomaroida. Tuomarin ikäraja 15 v.

Ilmoittaudu talkoolaiseksi

Talkoolaiseksi avustamaan kisajärjestelyissä? Apua tarvitaan ja sitä vastaan tarjoamme erilaisia etuuksia.