Talkootöihin?

Kaikki apu, pieni tai suuri otetaan kiitollisena vastaan!

Keppihevosten SM-kilpailut 2021 on jälleen kaikkien aikojen suurin keppihevostapahtuma koko maailmassa. Paitsi tuhansia tunteja etukäteen tehtävää työtä, kisat vaativat viikonloppuna 11-13.6.2021 aivan konkreettista käsillä ja jaloilla tehtävää työtä.

Arvoisa keppariharrastaja, arvoisa keppariharrastajan vanhempi/isovanhempi/kummi/muu vastaava aikuinen, kisojen toteuttamiseen tarvitsemme teidän apuanne!

Talkootöihin ilmoittautuminen aukeaa 1.3.2021

Valitse yksi tai useampi talkootehtävä, jota voisit hoitaa pe 11.6. – su 13.6.2021 välillä. Lyhytkin pätkä on suuri apu ja otetaan kiitollisena vastaan!

Talkootyöstä ei nimensä mukaisesti makseta palkkaa. Kulut tietenkin korvataan kuitteja vastaan. Noin 6 tuntia talkootyötä tekeville voimme tarjota koulumajoituksen ja lämpimän ruuan maksutta. Kaikki talkoolaiset saavat ilmaiset rannekkeet lauantain tapahtumaan.

Talkootyötehtäviä on tarjolla monipuolisesti. Tapahtuman rakentamiseen (pe ilta) ja purkuun (la ilta) tarvitaan erityisen paljon väkeä, mutta muita tehtäviä on esimerkiksi majoituksen parissa työskentely, kisapäivänä erilaisia ratatyö- ja juoksupoika-/tyttötehtäviä, ensiapua ja järjestyksenvalvontaa… kaikille löytyy jotain! Talkoolaistyössä vallitsee hyvä tekemisen meininki!

Talkootyöhön ilmoittautuminen tapahtuu 1.3.2021. Talkoolaisiin ollaan uudelleen yhteydessä lähempänä kisoja aikatauluja ja informaatiota koskien.

Jokaisen talkoolaiseksi tulevan pitää täyttää oma ilmoittautumislomake. Jos haluat vain muuttaa tietoja, peruuta aiempi ilmoittautuminen ja tee tilalle kokonaan uusi oikeilla tiedoilla.

HUOM. Kisojen ensiapu ja järjestyksenvalvonta toteutetaan ammattimaisesti, mutta riittävän koulutuksen saaneet ensiaputaitoiset sekä kortilliset järjestyksenvalvojat ovat halutessaan tervetulleita mukaan tiimiin. EA- ja JV-asioissa ota vielä erikseen sähköpostilla yhteyttä keppihevostensm@gmail.com.

Ilmoittaudu talkoolaiseksi

Talkoolaiseksi avustamaan kisajärjestelyissä? Apua tarvitaan ja sitä vastaan tarjoamme erilaisia etuuksia.