Kävijät

Tervetuloa maailman suurimpaan keppihevostapahtumaan!

Keppihevosten SM-kilpailut tarjoaa kävijöilleen ainutlaatuisen kokemuksen. Nähtävää ja koettavaa on tarjolla kaikille: lauantaina 17.6.2023 Seinäjoki Areenan huikeissa puitteissa kilpaillaan yli kymmenessä luokassa, tavataan uusia ja vanhoja tuttuja, nautitaan esityksistä ja tietysti shoppaillaan yli sadan myyjän myyntialueella! Tutustu ohjelmaan tarkemmin täältä.

Katsojien liput tapahtumaan ovat maksullisia ja ne ostetaan Tiketin palvelusta. Tapahtumapaikalle tultaessa ostettu lippu vaihdetaan rannekkeeseen. HUOM! Rannekkeen tulee olla ranteessa. Ranteesta poistettu ranneke ei kelpaa.

Myyjät, kilpailijat ja talkoolaiset eivät tarvitse katsojalippua, sillä sisäänpääsy sisältyy kilpailu- ja myyntimaksuihin. Alle 3-vuotiaat ja henkilökohtaiset avustajat ilmaiseksi. Talkoolaiseksi voi ilmoittautua täällä.

Tapahtuman henkilökunnan tunnistaa kilpailupäivänä mustista t-paidoista, joissa on sininen yhdistyksen logo ja rinnassa lukee STAFF. Järjestäjiltä voi rohkeasti kysyä mitä tahansa kilpailupäivän aikana. Meille on myös tärkeää tarjota turvallinen ja kiusaamisvapaa tapahtuma, joten jos mikään tekee olosi epämukavaksi, ole rohkeasti yhteydessä järjestäjiin tai järjestyksenvalvojiin. 

Katsojaliput helposti Tiketistä

Lipunmyynti alkaa Tiketissä 16.1.2023 jälkeen. Lipun hinta on 15 €. Tiketin kautta ostettuihin lippuihin lisätään käsittelymaksu 1,50 €.

Ovelta lipun hinta on 18 €.

Perhelippu mahdollistaa koko perheen osallistumisen tapahtumaan edulliseen hintaan. Perhelippu sisältää 2 yli 25-vuotiaan + 1-3 alle 15-vuotiaan sisäänpääsyä tapahtumaan yhteishintaan 50 €. Perhelipun voi ostaa vain ovelta.