Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana vuonna 2019 toimii pohjaltaan loistava ja kooltaan suuri, noin 10 000 neliömetrin Seinäjoki Areena.

 

Seinäjoki Areenalle mahtuu helposti kisaamaan, myymään tai vaikka ihan katsomaan keppihevosten Suomen mestaruuskisoja. Kilpailukenttiä tulee olemaan kuusi kappaletta, kilpailijoita arviolta yhteensä 300-400 eri luokissa ja katsomossa on 1400 istumapaikkaa, joilta on erinomainen näkyvyys A-hallin pääkentälle. Käytössämme on toki myös Areenan B-halli, jossa sijaitsevat mm. kouluratsastuskentät.

B-hallin takaosaan kutsumme jälleen Seinäjoen eläinsuojeluyhdistyksen ja lemmikkikanien kasvattajat esittelemään omaa toimintaansa.

Kahvia ja ruokaa on saatavilla koko päivän. Lounasaika Areenan Fazer-ravintolassa on lauantaina klo XX-XX ja lounaan hinta XX euroa. Lounasvaihtoehdot ovat XX, XX, ja XX.

 

Sijainti

Seinäjoki Areena sijaitsee kaupungin läheisyydessä. Keskustasta ja Matkakeskukselta kävelee Areenalle alle puolessa tunnissa.

Sisäänkäynti tapahtuu areenan B-sisäänkäynnistä. Osoite: Kirkkokatu 23, Seinäjoki

 

Julkiset kulkuvälineet

Seinäjoelle kulkee busseja sekä junia. Kulkuyhteydet ovat hyvät ja rautatieasemalta kävelee alle puolessa tunnissa paikanpäälle. Aikatauluja löydät esimerkiksi VR:n & Matkahuollon sivuilta. Junalla Helsingistä matkaan kuluu 2 tuntia 40 minuuttia. Tampereelta matka-ajaksi tulee 1 tunti 15 minuuttia.

Parkkitila

 

Seinäjoki Areenalla on parkkitilaa 300 autolle. Liikenteenohjaajat opastavat pysäköinnissä ja toivomme, että heidän opastustaan noudatetaan.