logo

Uudistamme sivujamme tällä hetkellä! We are renovating our website!

Sponsorit/Sponsors

Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut siirtyy 12.6.2021 koronan vuoksi

Olemme yhdessä Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallituksen sekä SM-toimikunnan kanssa päättäneet, että Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut siirretään kesälle 2021. Tarve siirrolle on välttämätön vallitsevan koronaepidemian vuoksi. Emme koe vastuulliseksi ison tapahtuman järjestämistä ajankohtana, jolloin useiden ennusteiden mukaan tilanne ei ole vielä tarpeeksi rauhoittunut. Olemme ottaneet päätöksessä huomioon monia seikkoja ja jäseniemme toiveet. Tiedotamme uudesta päivämäärästä myöhemmin.

Lähetämme kaikille jo maksuja suorittaneille sähköpostia ja annamme ohjeet rahojen palautusta varten. Pääsylippumaksujen osalta Tiketti ottaa yhteyttä pääsylipun ostaneisiin. Kaikki karsinnat ja ilmoittautumiset järjestetään ensi vuonna uudestaan selvyyden vuoksi. Käytännöt, radat, luokat määrät pysyvät samana. Yhteydenotossa on viivettä ruuhkan vuoksi, joten toivomme yhdessä kärsivällisyyttä tässä vaikeassa tilanteessa!

Competition will be postponed to 12.6.2021 because COVID-19

Yhteydenotot/Contact us: keppihevostensm@gmail.com

Parempaa kesää odottaen ja toivottaen,
Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallitus
Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailu-toimikunta

© Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut | Suomen Keppihevosharrastajat ry