45 päivää!

45 päivää!

Enää 45 päivää jäljellä SM-kilpailuihin!

Reilu viikko sitten julkaistiin avoimien luokkien lähtölistat – käy katsomassa pääsitkö mukaan kilpailemaan! Jos arpaonni suosi pääsyn useampaan luokkaan, tarkistathan luokkien mahdolliset päällekkäisyydet nettisivuilta kohdasta >Ohjelma. Muista myös osallistua koulukarsintojen lisäilmoittautumiseen jos sinulla on siihen mahdollisuus, lisätiedot tästä edellisessä postauksessa. Paikkoja on vielä rutkasti tarjolla!

Mikäli haluat luopua kilpailupaikastasi, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla keppihevostensm@gmail.com. Kilpailupaikan saaneiden kilpailumaksujen eräpäivä on 30.4! Tämä koskee avoimia luokkia eikä vielä karsinnallisia koululuokkia, näiden luokkien laskutus hoidetaan myöhemmin keväällä.

Kevään edetessä ja kilpailujen lähestyessä vinhaa vauhtia, on hyvä alkaa miettiä majoitusta Seinäjoella! Hotel Sorsanpesä tarjoaa huoneita edullisin erikoistarjoushinnoin SM-kilpailujen kävijöille! Varaathan huoneesi ajoissa, lisätietoa löydät nettisivuilta >Info >Majoitus.

Kuva/Photo: Juuso Juhala
Muokkaus/Editor: Maikken