Majoitus

Koulumajoitus Seinäjoen Lukiolla

HUOM! Koronatilanne voi vaikuttaa koulumajoituksen järjestymiseen. 

Suomen Keppihevosharrastajat ry järjestää SM-kilpailuiden yhteydessä koulumajoituksen Seinäjoen Lukiolla PE-LA 11.-12.6.2021 ja LA-SU 12.-13.6.2021.  Tarkemmat tiedot ilmoitetaan lähempänä kilpailuja. Ilmoitamme uutisissa sekä sosiaalisen median kautta, kun koulumajoitus tulee varattavaksi!

Jokaista majoittujaa varten vuokraamme käyttöön paksun ilmapatjan, joten omia patjoja ei tarvitse raahata mukana. Majoittujien käytössä on koulun pukuhuoneiden suihkutilat sekä WC. Majoitukseen sisältyy myös yksinkertainen puuro- tai muroaamiainen.

Koulumajoitus mahdollistaa paitsi edullisen yöpymisen kilpailupaikan lähellä, myös hauskanpidon pitkälle iltaan saakka yhdessä muiden keppihevosharrastajien kanssa. Seinäjoen Lukio sijaitsee osoitteessa Kirkkokatu 16, 60100 Seinäjoki; aivan Areenan läheisyydessä, kävelymatkan päässä rautatieasemasta ja matkakeskuksesta sekä keskustan palveluista!

Luokkahuoneisiin majoittujia voidaan tarvittaessa jakaa pienryhmittäin, sukupuolen mukaan, perhekunnittain jne. 

Varsinainen kilpailupäivä Seinäjoki Areenalla on lauantai 12.6.20221

Koulumajoitusinfo

Majoitusvalvonnan puhelinumero päivittyy lähempänä kisoja.

Ikäraja ilman huoltajaa majoitukseen tuleville on 12 vuotta. Alle 12-vuotiaalla tulee olla mukana majoittumassa vähintään 15-vuotias henkilö.

HUOMIO: Otamme alaikäisten majoittujien vanhempiin puhelimitse yhteyden sekä majoittujan kirjautuessa sisään että kirjautuessa ulos majoituksesta. Tämän vuoksi huoltajan puhelinnumero, josta huoltajan saa luotettavasti kiinni, on erittäin tärkeä!

Majoituksen hinta ja muut yksityiskohdat ilmoitetaan myöhemmin. Aiempina vuosina hinta on ollut noin. 24€, johon on sisältynyt yksinkertainen puuro/muroaamiainen. Majoittujien käytössä ovat pukuhuoneiden suihkutilat ja tietenkin koulun WC:t. Ruokapaikkoja ja kauppoja on kävelymatkan päässä.

Jokaiselle majoittujalle on varattu paksu ilmapatja, joten omaa patjaa ei välttämättä tarvitse tuoda.

Majoitusvalvojina toimivat täysi-ikäiset valvojat.

Majoitus on avoin kaikille, myös harrastajien vanhemmille! Majoittujat pyritään jakamaan käytettävissä oleviin tiloihin siten, että ystäväporukat pääsevät samaan tilaan, samoin perhekunnat. Lisäksi varataan tarvittaessa miehille oma tila.

Varaa koulumajoitus

Täytä yksi ilmoittautuminen per majoittuja, kummallekin yölle oma lomakkeensa.

Hotellimajoitus

Varaa hotelli ajoissa! Kesäviikonloput Seinäjoella ovat täynnä tapahtumia, joten hotelleihin voi olla ruuhkaa. Seinäjoen ja lähiseudun hotelli-, B&B sekä muut majoitusvaihtoehdot löydät Visit Seinäjoen sivustolta.