Majoitus

Hotellimajoitus

Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailujen vuoden 2022 päämajoituskumppanina toimii Hotelli Sorsanpesä! Sorsanpesä tarjoaa SM-kilpailujen kävijöille hotellihuoneita seuraavin erikoistarjoushinnoin:

  • 98 €/yö 2 hengen huone
  • 128 €/yö 3 hengen huone
  • 158 €/yö 4 hengen huone
 
Hinnat sisältävät tapahtuman aikatauluun sovitetun aamiaisen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käytön.
Lue lisää standard-huoneiden varustelusta täältä!
 

Sorsanpesä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella muutaman kilometrin päässä Seinäjoki Areenasta. Hotellilla on ilmainen pysäköinti. Hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy uimaranta ja upeat maastot sekä frisbee- ja minigolfrata ja useita muita aktiviteetteja.

Hotel Sorsanpesä
Törnäväntie 27
60200 Seinäjoki

Huoneet ovat varattavissa 11.6.2021 alkaen alla olevasta linkistä kampanjakoodilla ”22kepparism”.

Koulumajoitus Seinäjoen Lukiolla

Suomen Keppihevosharrastajat ry järjestää SM-kilpailuiden yhteydessä koulumajoituksen. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan lähempänä kilpailuja. Ilmoitamme uutisissa sekä sosiaalisen median kautta, kun koulumajoitus tulee varattavaksi!

Jokaista majoittujaa varten vuokraamme käyttöön paksun ilmapatjan, joten omia patjoja ei tarvitse raahata mukana. Majoittujien käytössä on koulun pukuhuoneiden suihkutilat sekä WC. Majoitukseen sisältyy myös yksinkertainen puuro- tai muroaamiainen.

Koulumajoitus mahdollistaa paitsi edullisen yöpymisen kilpailupaikan lähellä, myös hauskanpidon pitkälle iltaan saakka yhdessä muiden keppihevosharrastajien kanssa.

Luokkahuoneisiin majoittujia voidaan tarvittaessa jakaa pienryhmittäin, sukupuolen mukaan, perhekunnittain jne.

Koulumajoitusinfo

Majoitusvalvonnan puhelinumero päivittyy lähempänä kisoja.

Ikäraja ilman huoltajaa majoitukseen tuleville on 12 vuotta. Alle 12-vuotiaalla tulee olla mukana majoittumassa vähintään 15-vuotias henkilö.

HUOMIO: Otamme alaikäisten majoittujien vanhempiin puhelimitse yhteyden sekä majoittujan kirjautuessa sisään että kirjautuessa ulos majoituksesta. Tämän vuoksi huoltajan puhelinnumero, josta huoltajan saa luotettavasti kiinni, on erittäin tärkeä!

Majoituksen hinta ja muut yksityiskohdat ilmoitetaan myöhemmin. Aiempina vuosina hinta on ollut noin. 24€, johon on sisältynyt yksinkertainen puuro/muroaamiainen. Majoittujien käytössä ovat pukuhuoneiden suihkutilat ja tietenkin koulun WC:t. Ruokapaikkoja ja kauppoja on kävelymatkan päässä.

Jokaiselle majoittujalle on varattu paksu ilmapatja, joten omaa patjaa ei välttämättä tarvitse tuoda.

Majoitusvalvojina toimivat täysi-ikäiset valvojat.

Majoitus on avoin kaikille, myös harrastajien vanhemmille! Majoittujat pyritään jakamaan käytettävissä oleviin tiloihin siten, että ystäväporukat pääsevät samaan tilaan, samoin perhekunnat. Lisäksi varataan tarvittaessa miehille oma tila.

Varaa koulumajoitus

Täytä yksi ilmoittautuminen per majoittuja, kummallekin yölle oma lomakkeensa.