Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Keppihevosten SM-kilpailujen katsojalippujen myynti SEKÄ kilpailijaksi ja myyjäksi ilmoittautuminen on alkanut!

Gmailin uusi päivitys aiheuttaa haasteita ilmoittautumisjärjestelmällemme. Päivityksestä johtuen vahvistusviestit ja laskut eivät lähety automaattisesti gmail-loppuisiin sähköpostiosoitteisiin. Teemme parhaamme, jotta kaikki myyjät saavat laskun ja vahvistusviestin perjantaihin mennessä. Kilpailijat saavat vahvistuksen luokkaan pääsystä myöhemmin ja tiedotamme tästä lisää mahdollisimman pian. Mikäli viestiä ei näy, tarkistathan myös roskapostin. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne!

Linkin katsojalippujen myyntiin ja lisätietoa löydät täältä tai hakemalla suoraan osoitteesta tiketti.fi. Katsojalipun hinta on 17 €, johon lisätään Tiketin käsittelymaksu 2,50 €. Ostettu lippu vaihdetaan rannekkeeseen kisapaikalle tultaessa. Jäljelle jääneet liput tulevat kisapäivänä ovelle myyntiin hintaan 20 €. Suosittelemme kuitenkin lippujen ostamista etukäteen, koska ylijäämälippuja ei välttämättä riitä kaikille halukkaille. Ovella on myynnissä myös perhelippuja, johon sisältyy 2 yli 25v ja 1-3 alle 15v pääsy kisoihin. Hintaa perhelipulla on 67 € ja sen voi ostaa vain ovelta.

Kilpailijaksi ja myyjäksi ilmoittautuminen tapahtuu erillisten lomakkeiden kautta. Lomakkeet ja lisätietoa ilmoittautumisesta löydät myös nettisivuiltamme. 

Kilpailumaksu on 30 €, joka sisältää myös pääsyn Seinäjoki Areenalle. Suomen Keppihevosharrastajat Ry jäsenille kilpailumaksu on 22 €. Jäseneksi voit liittyä skhhry.fi.

Nähdään taas ensi kesänä!