Jonotus

Jonotus

Ovet katsojille ja kilpailijoille avataan klo 10! Sisäänkäynti tapahtuu B-hallin A-ovista. Jonoja muodostetaan kolme: lipunmyynti (vasen), ennakkoliput (keskimmäinen) ja muut (oikea), katso kuva! Jotta sisäänpääsy sujuisi mahdollisimman sujuvasti, tutusthan alla oleviin ohjeisiin.

Vasemmanpuoleiseen eli lipunmyynnin jonoon menevät ne, jotka aikovat ostaa lipun ovelta. Ensimmäisenä vasemmalla sisällä on lipunmyyntitiski, josta voi ostaa yksittäisiä katsojalippuja tai perhelippuja. Tällä tiskillä ei ole ennakkolippujen tarkistusta tai kilpailijalistoja.

Keskimmäiseen jonoon menevät ne, joilla on ennakkoon ostettu katsojalippu. Sisällä vasemmalla on toisena tiskinä ennakkolippujen tarkistustiski. Tällä tiskillä ei ole lipunmyyntiä tai kilpailijalistoja.

Oikeanpuoleiseen jonoon menevät kaikki nimilistoilla olevat: tämä koskee kilpailijoita, vip-listalla olevia, median edustajia sekä tapahtumaan myöhemmin saapuvia talkoolaisia. Heidän tiskinsä sijaitsevat aulan oikealla puolella. Rannekkeen saa tiskiltä nimeään vastaan. Juniorimestaruuteen osallistuvilta tarkistetaan iät rannekkeenvaihdon yhteydessä, joten otathan mukaan kela-/henkilökortin. Tällä tiskillä ei ole lipunmyyntiä tai ennakkolippujen tarkistusta.

Laitathan tiskiltä saamasi rannekkeen ranteeseesi. HUOM! Rannekkeen tulee olla ranteessa. Ranteesta poistettu ranneke ei kelpaa. Alle 3-vuotiaat ja henkilökohtaiset avustajat ilmaiseksi.