Seinäjoki Areenalle saapuminen

Seinäjoki Areenalle saapuminen

Seinäjoki Areena sijaitsee 1.8km päässä Seinäjoen juna-asemalta. Harmillisesti julkinen liikenne eli bussit eivät kulje asemalta areenalle 17-18.6. Jos kuitenkin pohdit, millä muulla tavalla pääsisit juna-asemalta areenalle, niin meillä on ehdottaa muutamia ratkaisuja:

🛴 Nappaa asemalta/kaupungista sähköpotkulauta: Tier tai Joe. Voit ladata sovellukset App Storesta tai Google Playsta. Aktivoi sähköpotkulauta ja matka areenalle alkakoon! Varothan muuta liikennettä, sekä jos olet alle 18-vuotias, aja vain vanhempasi suostumuksella.

🚶🏼‍♀️ Katso reittiohjeet ja kävele 26 minuutissa areenalle. 1.8km kävely virkistää ja vetreyttää kehoa ennen SM-kilpailuja. Pääset samalla ihastelemaan Seinäjoen keskustaa sekä puistoja!

🚕 Jos liikut vanhempasi kanssa, nouskaa taksin kyytiin juna-aseman ovilta. Matka taittuu nopeasti 6 minuutissa!

Kuva: Erika, Muokkaus: Saija