Järjestäjäesittelyt

Järjestäjäesittelyt

KOULURATSASTUSTIIMI

Koulutiimin sydäntä lähellä on, sen isommitta yllätyksittä, tasokkaan kouluratsastuskokonaisuuden luominen. Tämän vuoden radat ovat Alisan (vaativa B ja kür) sekä Julian (koulumestaruus) luomuksia. Tiimi on intohimolla ylläpitänyt tuttua laadukkuutta ja lähtenyt luomaan uudenaikaisia elementtejä modernin kilpailemisen puolesta. Tavoitteena on, että tämän vuoden tiimin aikaansaannokset jäisivät elämään myös tuleviksi vuosiksi!

ESTERATSASTUSTIIMI

Estetiimi luotsaa tänäkin vuonna tapahtumaan vauhdikkaan lajinsa vankalla kokemuksellaan. Radat on tuttuun tapaan luoneet Erika ja Sohvi, jotka ovat myös kunnostaneet ja rakentaneet estekaluston upeaan loistoonsa. Mestaruuspäivää ennen estekarsintatiimi on siivilöinyt karsinnoista kaikista parhaat ratsukot taistelemaan mestaruudesta. Tiimi tuo esteratsastuksen tähän päivään esittelemällä joukkue-esteratsastuksen näkyvämmin keppihevosmaailmaan.

LÄNNENRATSASTUSTIIMI

Haluamme tarjota kilpailumahdollisuuden kaikille, myös harvinaisemmista kilpailulajeista kiinnostuneille. Lännenratsastuksen suosio onkin kasvanut hitaasti, mutta vakaasti viime vuosien aikana. Tämä on ensimmäinen vuosi, kun Suomenmestaruuskilpailuissa nähdään lännenratsastuslajina western riding. 

Onnea on Onni.

TALKOOTIIMI

Koko tapahtuma rakentuu täysin talkoovoimin, ja talkoolaistiimi pitää huolen siitä, että hommat rullaa jokaisella osa-alueella. Tiimi toimii linkkinä tehtävien ja niiden tekijöiden välillä, ja sen tavoitteena on innostaa entistäkin suurempi joukko tekemään maailman suurinta keppihevostapahtumaa. Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut on kuitenkin harrastajien itsensä järjestämä, harrastajille itselleen!

VÄLIOHJELMATIIMI

Väliohjelmatiimi käy vuoropuhelua erilaisten ohjelmanumeroiden pitäjien ja tapahtumapäivän aikatauluttajien kesken. Sujuvan tapahtuman onnistumiseen tarvitaan kellontarkkuutta ja selkeitä suuntaviivoja siitä, milloin ja missä voi esittää kilpailuluokkia häiritsemättä ja niitä tukien erilaisia ohjelmanumeroita. Väliohjelmiston luo kuitenkin itse harrastajat!

SPONSORITIIMI

Näin suuren ja upean tapahtuman mahdollistavat yhteistyökumppanit. Sponsoritiimi vastaa tapahtumamme yhteistyökumppaneihin liittyvistä asioista. Tehtäviin kuuluvat muun muassa yhteistyökumppanien hankinta ja viestintä heidän kanssaan. Tiimin työ on pitkäjänteistä, ja pisimmät sopimukset ovatkin monivuotisia. 

MYYNTITIIMI

Myyntitiimi vastaa siitä, että sekä isommat sekä pienemmät myyjät pääsevät esittelemään ja myymään tuotteitaan suurimpaan keppihevostapahtumaan. Myyntitiimi hoitaa myyjien sijoittelun kumpaankin halliin jokaisen myyjän toiveiden mukaan. Näin kaikilla on oma paikka ja myyjät on helppo löytää kartan avulla. Tasavertainen taisto unelmahevosista voi siis alkaa heti ovista sisään tullessa!

SOMETIIMI

Sometiimi huolehtii tapahtuman tiedotuksesta ja uutisoinnista somekanavillamme Instagramissa ja Facebookissa sekä vastailee omalta osaltaan myös somekanavien kautta tuleviin viesteihin. Sometiimin kuvista on vastuussa Saija (@leeddesign_official), joka pitää tuottamallaan materiaalilla tiedotuslinjan yhtenäisenä. Muu tiimi sekä tuottaa että julkaisee sisältöä someen.

TUOTTAJAT

Tuottajien pääasiallisena tavoitteena on mahdollistaa kaikkien muiden tiimien sujuva toiminta ja pitää koko tapahtuman järjestämisessä inhimillinen, lämmin ote. Tämän laivan ruoria ohjaa intohimo keppihevosharrastuksen yhteisöllisyyteen, palo oppia uusia asioita ja rakkaus unohtumattomien muistojen luomiseen erityisesti muille (mutta myös vähän itselleenkin).

Sopimukset, lupa-asiat, turvallisuus, budjetti ja mahdollisimman paljon muuta kuivaa hommaa on siirretty muilta tiimeiltä tuottajille. Samoin tuottajat ovat valmiita paikkaamaan ja auttamaan ihan kaikissa muissa tiimeissä tarpeen mukaan.

Vaikka tuottajan pesti on vastuullista ja pelottavaakin, Vilma ja Tiina kohtaavat niin kävijät, kilpailijat, muut järjestäjät ja sponsorit ihmisinä ja yksilöinä.

“pitäis tehä vähemmän ja sekoilla enemmän”, onkin tämän vuoden tuottajien leikkimielinen motto.

NÄYTTELYTIIMI

Näyttelytiimii koostuu virallisista tuomareista, jotka tarvittavalla tarkkuudella hoitavat karsintojen arvostelut sekä itse kilpailuissa tuomaroinnin. Tänä vuonna näyttelytiimi on ideoinut Show-osuuden ja yleisöäänestyksen pelkän tuomaroinnin rinnalle ja miettinyt niiden toteutuksen käytännössä.

INTERNATIONALTIIMI

Suomenmestaruuskilpailujen laajentuessa joka vuosi kansainvälisesti, ja kävijöiden tullessa eri puolilta maailmaa, tarvitaan kielitaitoisia osaajia niin järjestämisvaiheeseen kuin myös itse tapahtumapäivänä.

Internationaltiimi hoitaa ja vastaa ulkomailta tuleviin viesteihin ja kysymyksiin, sekä auttaa kansainvälisiä kilpailijoita ja kävijöitä tapahtumassa

Muokkaus: Saija