HUMMA – Finnish Hobby Horses

HUMMA – Finnish Hobby Horses

Vain parasta keppihevosharrastajille!

Humma on laadukkaita, kestäviä ja kauniita keppihevosia sekä varusteita valmistava perheyritys Pohjanmaalta, Mustasaaresta. Humman valikoimassa on useita erilaisia ja erikokoisia keppihevosia, jotta mahdollisimman moni löytäisi omaan harrastukseensa sopivan hevosen meiltä. Suurin osa hevosistamme sopii kaikkeen ratsastukseen, mutta meillä on myös hevosia, jotka on suunniteltu erityisesti kouluratsastukseen. Kaikilla Humma keppihevosilla on ainutlaatuisena ominaisuutena kätevä kaksiosainen keppi, mikä tarkoittaa sitä, että kepin saa ruuvattua irti, jolloin hevosen pakkaaminen mukaan treeneihin, kisoihin ja muille reissuille on helppoa.

Uutena meidän valikoimassamme on Humma UNIQUE keppihevoset. Nämä ovat nimensä mukaisesti uniikkeja malleja eli jokaista mallia valmistetaan vain yksi kappale. Keppihevosten SM-kilpailuissa meillä on myynnissä poikkeukselliseen tarjoushintaan useita UNIQUE-malleja, jotka eivät ole myynnissä verkkokaupassamme.

Humman keppihevosista suurin osa menee vientiin, erityisesti Eurooppaan, mutta olemme myyneet hevosiamme myös esimerkiksi Yhdysvaltoihin, Australiaan ja Etelä-Afrikkaan. Päämarkkina-alueemme on siis kotimaan rajojen ulkopuolella, mutta Suomessa meille on erityisen tärkeää tukea keppihevosharrastusta sekä edistää sen leviämistä yhä laajemmalle harrastajajoukolle. Siksi haluamme olla tukemassa myös tätä upeaa maailman suurinta keppihevostapahtumaa ja kutsummekin teidät kaikki tutustumaan meihin ja tuotteisiimme ständillemme numero 1.

Ständillämme sinulla on mahdollisuus koeratsastaa hevosillamme sekä osallistua useampaan kilpailuun, joissa voit voittaa upeita palkintoja. Jaamme myös alennuskuponkeja verkkokauppaamme.

Lisätietoja tuotteistamme sekä yrityksestämme löydät verkkosivuiltamme www.hummahorses.com

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa @hummahorses

Nähdään pian 🙂