Karsintajärjestäjiä kaivataan!

Karsintajärjestäjiä kaivataan!

Harrastaja, yhdistys, seura tai tiimi Itä-Suomen tai Savon alueella: olisiko teillä kiinnostusta järjestää estekarsinnat? Etsimme karsintakilpailuiden järjestäjiä näille alueille. Hyväksyttyjä karsintakilpailuja otetaan 1-2, joten lähetäthan hakemuksesi pian. 

Karsinnan tulee tapahtua viimeistään 4.6.2023. Järjestäjäksi voi hakea yhdistys, seura, tiimi tai yksittäinen talli tai harrastaja. Suomen Keppihevosharrastajat ry vastaa toiminnan koordinoinnista, puitteet tarjoaa järjestäjä ja tuomarina toimii paikallinen virallinen tuomari. 

Kiinnostuitko? Lue lisää karsintojen järjestämisestä SM- kilpailuiden nettisivuilta!

Kiitos kaikille tähänastisille karsintajärjestäjille! Karsintakilpailuja on nyt muualla Suomessa sopiva määrä, joten emme valitettavasti enää ota vastaan muita hakemuksia.