Tuomariksi SM-kilpailuihin?

Tuomariksi SM-kilpailuihin?

SM-kilpailut hakee estetuomareita ja tuomarien avustajia!

Tuomareille, avustajille ja varatuomarille vaatimuksena 15 vuoden ikä, tietokoneen ja excelin käyttötaito, ajanotto, kuuluttaminen suomeksi (international luokkaan haetaan myös avustajaa, joka voi kuuluttaa englanniksi). Työtehtäviä voi avustaja ja tuomari jakaa keskenään. Yhdistyksen esteratsastuksen säännöt on oltava tuomarille tutut. Tuomarille tarve international 70cm, Avoin 80cm taitoarvostelu, korkeushyppy-luokkiin.

Ilmoittauduthan sähköpostitse keppihevostensm@gmail.com. Kerro hieman itsestäsi (ainakin ikä ja nimi) ja tuomarointikokemuksestasi, sekä minkä/mitkä luokat voisit tuomaroida. Hyvityksenä tuomarointityöstä tarjoamme ilmaisen pääsylipun tapahtumaan, lämpimän ruoan, t-paidan ja patjamajoituksen.

Kuva: Tiina Aikio, muokkaus: Maikken