Hei sinä kepparivanhempi!

Hei sinä kepparivanhempi!

Hei sinä arvoisa täysi-ikäinen keppihevosharrastaja tai keppihevosharrastajan vanhempi/isovanhempi/kummi tai muu aikuinen!

Haemme SM-kilpailuihin talkootyöläisiä ja akuuteimmin aulatyöntekijöitä. Edellytämme aulatyöntekijöiltä täysi-ikäisyyttä, luotettavuutta, kykyä toimia rahojen ja maksupäätteiden kanssa sekä asiakaspalvelutaitoja. Aulatyöntekijöiden olisi hyvä olla paikalla koko tapahtuman ajan (la 8-19) ja edellisenä iltana, mutta varsinainen työ painottuu tapahtumapäivän aamuun ja aamupäivään.

Aulatyöntekijöille tarjotaan kisapäivänä lämmin ateria ja kahvit, t-paita, sekä hotellihuonepaikka ja aamupala pienellä omavastuuosuudella (10€ per yö). Tarjolla on myös muita talkootehtäviä eri-ikäisille, esimerkiksi tapahtuman rakennukseen (pe ilta) ja purkuun (la ilta) tarvitaan kokonaisia perheitä erilaisiin tehtäviin. Talkootyössä vallitsee hyvä tekemisen meininki, mikä tekee tapahtumakokemuksesta aivan erityisen.

Lisätietoa ja ilmoittautumisen löydät nettisivuilta osoitteesta keppihevostensm.fi/talkootöihin/ . Kysymykset sähköpostilla keppihevostensm@gmail.com

Kuva: Leed Design