Koulukarsinnat

Koulukarsinnat

On taas aika kaivaa kamerat ja koulukirjaimet esiin – Koulumestaruuden sekä Kür-luokan karsinnat ovat alkaneet! Koulukarsinnat järjestetään 31.1.-11.4.2022 välisenä aikana, tulokset julkaistaan 2.5.2022. Löydät karsintaan liittyvät ohjeet nettisivuiltamme kohdasta Kilpailijalle > Karsinnat > Koulumestaruuden karsinta / Kür-luokan karsinta jossa erillinen linkki karsintavideoiden lähetyssivulle. Molemmat karsintaradat löytyvät linkitettynä monella sivulla, tarkennettuihin karsinta sääntöihin kannattaa perehtyä kunnolla ennen videon kuvaamista ja lähettämistä. Tänä vuonna meillä on iso tiimi erilaisia tuomareita arvostelemassa ratoja joten saadaan varmasti oiva keskiarvo jokaiselle suoritukselle. Karsintarataa mestaruuteen sekä mestaruusrataa on tarkennettu hieman tällevuodelle – tarkista siis että olet ladannut päivitetyt versiot itsellesi! Kür-karsinnassa sekä finaali arvostelussa mennään edelleen samalla radalla, otsikoissa oleva 2021 ei ole merkki väärästä radasta. Kouluratsastuksen täytteistä kevättä ja onnea matkaan kaikille luokkiin pyrkiville ratsukoille!

Kuva/Photo: Kht Candela
Muokkaus/Edit: Maikken