Ilmoittauttuminen myyjäksi

Ilmoittauttuminen myyjäksi

Ilmoittautuminen myyjäksi alkaa 10.1.2022 ja päättyy 31.1.2022. Myyntipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Saatavilla olevien myyntipaikkojen koot ja hinnat löytyvät nettisivuiltamme. Jokaista myyntipaikkakokoa on rajallinen määrä ja kun jokin paikkakiintiö on täynnä, siihen ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen ja paikkakiintiöihin tulevat myös ilmoittautumisen alkuun mennessä nettisivuillemme!

2020 ja 2021 myyntipaikan jo maksaneiden ei tarvitse ilmoittautua tänä vuonna uudelleen. Vuoden 2021 maksamattomat varaukset eivät ole päteviä tälle vuodelle, ja maksamatta jättäneiden tulee ilmoittautua uudestaan, jos haluavat myyntipaikan. Tiedotamme vielä kaikkia edellisvuonna ilmoittautuneita sähköpostitse.

Kuva/Photo: Kuutamontalli
Muokkaus/Edit: Maikken