Mukaan talkootöihin?

Kuva: Juuso Juhala/ Muokkaus: Maikken⁠

Ilmoittautuminen talkoolaiseksi on alkanut! Kisat vaativat viikonloppuna 11-13.6.2021 aivan konkreettista käsillä ja jaloilla tehtävää työtä, johon tarvitsemme teidän apuanne! Lyhytkin pätkä on suuri apu ja otetaan kiitollisena vastaan. Hyvityksenä talkootyöstä (vähintään 6 tuntia) tarjoamme ilmaisen pääsylipun tapahtumaan, lämpimän ruoan, t-paidan ja patjamajoituksen. ⁠

Talkootyötehtäviä on tarjolla monipuolisesti. Tapahtuman rakentamiseen (pe ilta) ja purkuun (la ilta) tarvitaan erityisen paljon väkeä, mutta muita tehtäviä on esimerkiksi majoituksen parissa työskentely, kisapäivänä erilaisia ratatyö- ja juoksutehtävissä auttamista, ensiapua ja järjestyksenvalvontaa… kaikille löytyy jotain! Talkootyössä vallitsee hyvä tekemisen meininki!⁠

Lisää tietoa Talkootöihin?-sivulta!