HUMMA HORSES – laadukkaat, kauniit ja käyttöä kestävät keppihevoset

HUMMA HORSES – laadukkaat, kauniit ja käyttöä kestävät keppihevoset

HUMMA HORSES - laadukkaat, kauniit ja käyttöä kestävät keppihevoset

Humma on vuonna 2020 perustettu laadukkaita keppihevosia käsityönä valmistava perheyritys Mustasaaresta. Tavoitteemme on ollut valmistaa erityisen laadukkaita, hyvältä tuntuvia ja kestäviä keppihevosia ja siksi keppihevostemme kehitystyöhön onkin käytetty valtavan paljon aikaa. Olemme kokeilleet lukuisia materiaaleja, muokanneet malleja ja hioneet yksityiskohtia aina uudestaan ja uudestaan niin pitkään, että lopputulos on täyttänyt kaikki korkeat vaatimuksemme myös ympäristöarvojen osalta. 

 

Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistusprosessi takaavat sen, että keppihevosemme kestävät käyttöä. Meiltä kysytään välillä, että uskaltaako keppihevosiamme tosiaan käyttää, kun ne ovat niin hienoja ja vastauksemme on aina, että totta kai! HUMMA-keppihevoset on suunniteltu ja valmistettu nimenomaan käyttöä varten ja parasta onkin nähdä, kun hevosemme pääsevät mukaan arjen touhuihin, retkille, harjoituksiin ja kilpailuihin.

 

Keppihevosemme valmistetaan suurella rakkaudella ja taiteilija viimeistelee ne maalaamalla yksityiskohdat ja varjostukset, jolloin jokainen keppihevonen saa omanlaisen ilmeen ja ulkonäön. Ei siis ole olemassa kahta täysin samanlaista HUMMA-keppihevosta, vaan jokainen on oma ainutlaatuinen yksilönsä. Lisäksi osassa HUMMA-keppihevosista on erityisenä ominaisuutena kaksiosainen keppi, joka helpottaa keppihevosen pakkaamista mukaan harrastuksiin ja reissuille.

 

Meidän mallistossamme on useita erilaisia ja eri kokoisia keppihevosia. Lisäksi valmistamme myös tarvikkeita. Valikoimastamme löytyy aidosta nahasta valmistettuja suitsia sekä eri värisiä riimuja ja riimunnaruja. Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan tuotteisiimme sekä osallistumaan arvontaan ständillemme numero 1.

 

Lisätietoja tuotteistamme sekä yrityksestämme löytyy kotisivuiltamme www.hummahorses.com

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa @hummahorses