Lisää osallistujia koululuokkiin!

Lisää osallistujia koululuokkiin!

Koulumestaruuden sekä Kür-luokan karsintaratojen määrä jäi tänä vuonna harmillisesti vajaaksi, ja tästä johtuen tarvitsemme luokkiin lisää osallistujia. Jo karsintoihin osallistuneille on laitettu aamulla sähköpostia sisäänpääsystä, käykää tarkistamassa sähköpostinne, jos ette vielä ole!

Tarjoamme nyt mahdollisuuden osallistua näihin kahteen koululuokkaan toisella tavalla ilman karsintaa: Jos sinulta löytyy ennestään vähintään 50,00% tuloksella suoritettu Koulumestaruus vuosilta 2016-2019, SM-Kür vuosilta 2016-2019 tai yhdistyksen virallisen tuomarin arvostelema Grand Prix-tason rata (esim. Superpäivän Epic Grand Prix tai Super Kür), voit ilmoittautua haluamaasi luokkaan nettisivuilta löytyvien uusien ohjeiden mukaan!

Ilmoittautuminen avataan uudestaan 21.4.2022 klo.15:00, ja paikat täytetään nopeusjärjestyksessä oikein ilmoittautuneista. Löydät tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen sekä lisää kriteerejä nettisivuiltamme kohdasta Kilpailijat>Karsinnat>Koulumestaruuden karsinta/Kür-luokan karsinta.

Paikkoja löytyy Koulumestaruuteen yhdeksän sekä Kür-luokkaan 12 kappaletta, eli nyt on oikein loistava ja ainutlaatuinen tilaisuus päästä luokkiin vielä mukaan! Toivottavasti näemme molemmat luokat täynnä itse kilpailupäivänä 💪

Kuva/Photo: Saija Leed

Muokkaus/Edit: Maikken